emjans.blogg.se

The only thing thats make sense in this crazy world, is rock n' fucking roll.

Fullbokad

Publicerad 2013-02-27 10:40:51 i

Idag är det en sådan dag man har fullbokat hela dagen. Och så ska man vakna hängig så klart! Först har jag möte med min handläggare och sedan får jag vänta i några timmar då jag tänkte gå på jobbmässa. Sedan hem och plocka här hemma eftersom vi får finbesök i helgen :) efter jag plockat och Pontus kommit hem ska vi in till stan och handla mat m.m. Skönt att glida runt i en skitsnygg bil nu, det känns så lyxigt :) Nä nu ska jag hoppa in i duschen och fräscha till mig lite!

Gosöndag

Publicerad 2013-02-24 14:32:07 i

Går liksom inte att förklara hur bra jag och Pontus hade det i fredags! Helt magiskt och så sinnessjukt roligt! Träffade en gammal vän också roligt!! Nu sitter jag hos svärisarna och slappar, ska bli bjudna på mat här :)

Pasta och gym

Publicerad 2013-02-20 20:53:03 i

Att äta pasta när de lagar det på Sveriges mästerkock är ju himlen! Passet blev inställt idag så det blev gym istället. Var mycket folk där uppe idag så vi fick köra lite kortare pass. Fick besök av Annelie och hundarna på förmiddagen sedan tittade jeppe förbi också, mysigt med sällskap :) sedan stod tvätta på schemat och det gör de även imorgon. Snart är det fredag!!! Längtar som en tok just nu, kommer rocka hehe ;)

Puss vad glad jag är nu :)

Ikea och födelsedag

Publicerad 2013-02-19 14:35:44 i

Kalaset blev hur lyckat som helst! Speciellt min goa smörgåstårta :) Och i söndags åkte vi och handlade på ikea och annat gött för födelsedagspengar vi fått! Och igår fyllde jag 22 år, kändes inte något speciellt på dagen men sen när pontus kom hem åkte vi till svärisarna där de bjöd på torsk och älskling hade köpt tårta!! Sedan skulle vi åka hem och Pontus frågade om jag ville prova köra hans bil, har aldrig i hela mitt liv kört förut så vi åkte upp till industriområde och det gick galant! Såå roligt, det var mycket spår och snöigt med det gick bra iallafall :) dags att börja övningsköra på riktigt?!

Nu är det inte min födelsedag längre och det är tråkigt. Jag älskar att bli extra uppvaktad och att jag får bestämma allt hähä. Tänkte försöka sätta upp de nya gardinerna om jag når upp (!) snart åker vi till Stockholm Wiie!!

Kalaslördag

Publicerad 2013-02-16 09:42:44 i

Idag har vi kalas för mig och Pontus här hemma. Jag fyller på måndag och Pontus på fredag! Vi firar oss idag eftersom vi åker iväg nästa helg på bandit rock awards som vi fick av min mamma i födelsedagspresent!! Men iaf, ligger i sängen nu och kommer inte kliva upp ur den på ett tag för sen är det sätta igång med förberedelser och det sista inför kalaset. Det ska bli roligt att få fira den med bonussläkten och vänner, eller ja vän eftersom några fick ställa in pga sjukdom, tråkigt! Men det kommer bli en fin kväll iallafall!

Nä nu ska jag vila vidare och kanske titta på någon film innan kaoset ;)

Bad idea

Publicerad 2013-02-13 13:11:47 i

Jag la av. Det här var verkligen ingenting för mig. Min kusin hade rätt (hon har alltid rätt) men jag måste ju testa annars får jag ju aldrig veta? Nu vet jag, Quick weight loss är ingenting för mig, definitivt inte för att jag tränar intensivt. Jag gjorde av mig med mer energi än vad jag fick i mig. Jag ville inte svälta, jag vill må bra. Jag ser mig inte en som ger upp, jag ser mig en som väljer hälsosammare livsstil.

Nu till en helt annan sak. Städning! Sjukt tråkigt enligt mig, det enda roliga är att städa toaletten. Haha har ingen aning om varför?! Men men allt måste göras, och eftersom kalaset är på lördag vill jag ha det rent och fräscht överallt :) annars är jag en sån som inte bryr sig om att det är lite stökigt.

Ikväll blir det afrodans! Roligt!!!

Kämparvecka

Publicerad 2013-02-12 14:03:01 i

Igår var det tungt. Ska prova Quick weight loss dieten nu i fem dagar. Igår var första dagen. Blev extremt besviken, tog vaniljsmak då jag tänkte att vanilj smakar ju vanilj även om det är konstgjort. Men icke, smackar välling om inte värre. 5 ggr om dagen ska jag klunka i mig detta. Det funkar ganska bra ändå, tufft att se Pontus äta gott och bli mätt. Jag känner mig småhungrig hela tiden.

Men jag ska klara detta! Fem dagar är ingenting! Positiva med detta är att sötsuget finns inte där! Jag längtar liksom efter en nyttig mättande sallad! Hehe :) men måtte veckan gå fort, för det är fortfarande äckligt!!

Denna veckan kommer likna de andra träna träna träna. Och umgås med Annelie en dag hoppas jag :)

Behöver köpa ett par nya gåskor, de jag har ut och går i nu är egentligen dansskor så de är ganska hårda så får lätt skavsår av dem. Vill ha superdupermjuka och lätta skor! Men kvalité kostar ;) nu ska jag titta på tv och låta tiden gå. Så det blir fredag och födelsedagsfirande av mig och Pontus! :)

Masterchef

Publicerad 2013-02-09 13:40:19 i

Igår åkte jag och Pontus och handlade mat direkt när han kom hem från jobbet, sedan hälsade vi på svärisarna en snabbis då Pontus behövde sina fiskegrejer tills idag. Hem fort och byta om för en sen träning på gymmet. Det känns skönt att träna, det är inget jag känner mig tvunget till. Jag gör det till min nya livsstil :)

Nu sitter jag och kollar på masterchef australia och väntar på pojken min. Idag blir det mellomys med svärisarna! Bästa lördag :)

Dagens hjälte

Publicerad 2013-02-08 15:16:15 i

Bästa Linus var min hjälte och skjutsade mig till arbetsförmedlingen! Tack! Nu är jag hemma igen och äter lunch, det blev sparrissoppa idag. Inte lika god som Jimmys men god är den!

Redan fredag men den bli lugn med lite träning ikväll. Trevlig fredag!

Ingen bra dag

Publicerad 2013-02-07 13:32:50 i

Igår låg jag dålig hela dan, hade en sån extrem huvudvärk. Idag är den bra men är "öm" om ögonen. Imorgon ska jag till arbetsförmedlingen kl 14 men bussarna går så jäkla konstigt! Antingen får jag ta en buss så jag är inne vid 13 och nästa buss är inne 14.20 så det går ju inte. Vet inte vad jag ska göra :( körkort och bil skulle man ha!

Är lite ledsen och irriterad att det liksom aldrig kan flyta på, utan att det alltid ska vara hinder stora och små som denna. Nä ska lägga mig och titta på film och muttra lite till.

Fintisdag

Publicerad 2013-02-05 22:53:45 i

Idag kom min fina vän Linnea och hälsade på :) vi lunchade lite köttsoppa och myste med en film och massa prat. Tiden rann iväg och stackarn fick springa för att hinna med bussen. Det har varit en fin dag :)

Sitter i soffan nu och återhämtar mig från kvällens träning, riktigt skönt. Och min älskling är så jävla duktig! Han börjar få riktigt fina armar och bröst :) är så stolt att se hans förändringar efter allt slit! Men än är vi inte klara! Vi har bara börjat :)

Måndag 4/2

Publicerad 2013-02-04 19:14:20 i

I fredags fick vi agera fyllechaffisar hela kvällen, eller ja Pontus få och jag fick vara sällskapet! Umgicks med Jimmy ett tag på kvällen då han förberedde mat inför Jespers födelsedagsfest på lördagen. Klockan tre på lördagen träffades alla hos Jimmy med god mat och dricka. Mycket trevligt! Efter några timmars skratt och prat så åkte vi in till stan till våra vänner Linnea och Nordan. Det var dags för mellokväll! Med gott snack, trevligt sällskap och lite flugbindning kunde inte kvällen sluta bättre!

Igår, söndag gick vi upp kl 5 och klädde på oss varm och åkte ut med svärfar och Linus på isen, kallt men mysigt! Solen kom fram och värmde på och hela dagen var så härlig! Nu ligger älskling och jag i soffan under täcket och myser, senare ikväll blir det gym!

Om

Min profilbild

Emelie

Messin with me is to piss in the wind.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela