emjans.blogg.se

The only thing thats make sense in this crazy world, is rock n' fucking roll.

Valborg!

Publicerad 2013-04-30 12:07:33 i

Jag blir så jäkla less! Skrev ett långt inlägg igår som aldrig publicerades och är helt borta?!

Idag började dagen med att åka in till stan för att promenera till universitetet för en föreläsning om kommunikation! Riktigt intressant. Sedan körde Sara hem mig och nu sitter jag och tittar på tv :) konstigt att vara nykter kl 12 på Valborg! Men kör Valborg i smålandstyle och umgås med vänner och mysa :)

Igår fick jag ett mail där det stod att jag har fått sommarjobb! Är överlycklig och känner en otrolig lättnad :)

Imorgon är också en dag att se fram emot! Firar min finalborg på en fotbollsmatch! Bästa fintröjan åker på och ölen dricks för att sedan heja på bästa Blåvitt!!!

Musikfredag

Publicerad 2013-04-26 13:45:21 i

Den här fredagen började med att åka in till musikhuset i Växjö för att kolla på en dokumentärfilm om socker, väldigt intressant och känns som man kommer ha den i bakhuvudet ett tag framöver. Efter filmen fick vi prova på att spela lite instrument. Jag fastnade lite för basgitarren, var ju ingen Nikki Sixx men kunde spela på rätt bra när jag väl kom in i det :) sedan väntade jag på bussen i femtio minuter (drygt!!) men nu har jag varit hemma en liten stund och ligger i soffan och sölar, är så sjukt trött men snart hoppas jag att jag är uppe och springer igen, det är ju fredag ändå! :)

Kvällspromenad

Publicerad 2013-04-24 08:49:18 i

Igår hade vi ingen list att gymma, istället gick på långpromenad och till slut hamnade vi på skolgården och spelade lite basket och lekte! Hehe :)
Nu sitter jag och äter frukost och ska iväg till bussen snart för att gå på föreläsning i stan. Gjorde iordning en smarrig pastasallad idag så längtar redan till lunchen! Nu måste jag skynda mig lite om jag ska hinna! Hörs!

POLLENCHOCK

Publicerad 2013-04-17 11:53:47 i

Vaknade upp med en jobbig pollenchock! Så idag blev jag hemma och har vilodag, är helt tjock i huvudet och är helt seg.
Men om det är som det brukar vara varje år så är jag på fötter imorn! Hoppas det, vill inte missa föreläsningen som börjar imorn. Ekonomismart heter den och hoppas på att den är lika intressant som den låter :)
Ska vila vidare nu och längta tills detta är över!

Glasögon!

Publicerad 2013-04-11 11:57:24 i

Fick precis ett samtal där de sa att mina glasögon kommit in. Skönt! Men hämtar det nästa vecka då jag har pengar :) får se hur det går att vänja sig vid dom! Hehe tycker det ska bli skönt att slippa anstränga sig att försöka läsa på långt håll.

Idag är jag ledig och håller på att laga lunch till Pontus som kommer hem när som, och snart ska jag upp till Annelie för att umgås lite :) har på mig min nya tröja som jag fick av mamma i helgen! Tack igen mami!

Lång helg denna vecka med!

Publicerad 2013-04-04 19:55:26 i

Shit! Har redan gått en vecka sedan sist, helt sjukt vad tiden går fort! Hade så sjukt trevligt i helgen i alla fall. Mycket skratt och alkoholen flödade! Mådde ju hur dåligt som helst i söndags. Hehe.
I måndags kom mamma och syrran hit och ska bo här hela veckan tills på söndag :) har ju dock varit borta på dagarna på roliga studiebesök osv men idag fick jag helg! Riktigt skönt :) sitter i soffan och glor på tv medans mamma tog hand om disken! Lyx! Nu ska jag fortsätta att dega!

Bild på mig och hjärtat i helgen :)

Om

Min profilbild

Emelie

Messin with me is to piss in the wind.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela