emjans.blogg.se

The only thing thats make sense in this crazy world, is rock n' fucking roll.

Namnlek

Publicerad 2013-01-31 15:58:00 i Allmänt

Visste ni förresten att mitt namn Emelie Viktoria betyder verksam och seger? Alltså verksam seger! Hur häfttigt är inte det? Det måste ju betyda nåt ;)

Framsteg

Publicerad 2013-01-31 15:50:00 i Allmänt

Jag har äntligen kommit på en hobby! Kommer inte berätta en ord om det. Det är jag kan berätta är att jag kommer att träna min hjärna på alla sätt det går. Om det går vägen och jag kommit en bit berättar jag mer än gärna vad jag sysslar med. Men har precis börjat och jag tror det ger otur att prata om det då!
Äntligen börjar jag känna att jag skapar mitt eget liv här nere, speciellt nu när jag börjat med detta. Känner ni nyfikenheten sprida sig er kropp? Ni får helt enkelt vänta och skicka energi och krafter för att det ska kunna genomföras. :) Hehe lite retligt blev det nu allt!
Pontus är iväg ikväll och tränar bowlning så jag kan pyssla med detta hela kvällen! Wish me luck :)

Lite vad helgen bjöd på

Publicerad 2013-01-30 13:51:59 i

Dålig uppdatering jag vet! Men har haft fullt upp i helgen! I fredags blev det familjemys hos svärisarna. Och lördagsmorgon åkte vi och tittade på en av Pontus bortamatcher i Tingsryd, och de vann! Sedan bjöds det på middag hos svärisar med Pontus farbror med familj. Söndagen gick vi upp och klädde på oss varma kläder, åkte och handlade korv och åkte ut med släkten och åkte pulka och grillade korv, riktigt mysigt och mycket roligt! När man har hundar med sig kan allt hända, haha!

Nu är jag lika pigg som vädret ute, har känt mig lite halvkrasslig på sista tiden och efter träningen i måndags blev det värre. Blir inge mer träning för mig förens jag blivit frisk. Det tråkiga med att bo själv när man är sjuk är att ingen kan pyssla om en, min fina pojkvän tar ju såklart hand om mig när han är hemma. Men sen då? Synd om mig ;(

Nu ska jag vila lite och krya på mig!

Frredaaag!

Publicerad 2013-01-25 11:31:46 i

Igår fick jag finbesök av Annelie och Sara, och klart Annelies små gullehundar :) Skönt att få lite sällskap ibland, blir lätt tråkigt här hemma.

Igår kväll tog jag och Pontus in täcket och kuddarna till soffan för lite filmmys.. Och vi båda somnar! Som tur var vaknade jag av att Pontus slog till mig i sömnen (haha vafan?!) och jag vänder mig om och ska somna om kommer jag på att vi ligger i soffan och Pontus inte ställt klockan för idag. Väcker honom och vi bäddar ner oss i sängen! Vilken tur att jag blev väckt annars hade nog inte Pontus kommit till jobbet i tid ;)

Fredag oplanerad annars, gym ikväll men inget mer. Får se vad som dyker upp :)

Sötsug

Publicerad 2013-01-23 21:04:22 i

Har haft ett sånt sötsug idag! Sjukt jobbigt! Kollar iallafall på Sveriges mästerkock nu, och efter det sisterwifes :) Pontus är och spelar innebandy och jag ger min kropp en vilodag idag. Bra det då jag inte vill bli förkyld. Känner mig bättre och jag kunde träna igår så än ska det väl inte bryta ut.

Åh va gott det skulle vara med en supersalt lakritsbit just nu..

Ännu en tisdag

Publicerad 2013-01-22 17:27:22 i

Börjar bli snuvig. Hoppas jag inte blir sjuk! Kom precis hem från arbetsförmedlingen, har varit på någon slags gruppträff där man träffas då man inte har någon aktivitet för tillfället. Bra ide tycker jag! Men hoppas jag får min tur någon gång och jag får jobba istället! Nu sitter jag och väntar på sambon min som ska laga maten idag :)

Är heeeelt slut! Och hungrig! Älskling kom hem!

Myshelg

Publicerad 2013-01-20 20:42:00 i

Det har varit en härlig lugn helg. Igår spelade Pontus match så tittade jag såklart på den och hejade på min älskling :) Efter matchen åkte vi och skulle handla mat och nya blommor, kom även hem med inredning. Så nu börjar vi få lite personligt intryck här i lägenheten.

Åkte hem och storstädade, och på kvällen kom Linus på en liten spelkväll. Spöade alla i facebreaker hehe :) Senare på kvällen åkte Linus hem och vi bäddade ner oss i soffan med tända ljus i hela lägenheten och kollade på hem till midgård, så romantiskt ;)

Idag har jag varit hemma ensam stort sätt hela dagen eftersom Pontus har spelat i en bowlingtävling. Men snart är han på ingång hoppas jag :) Blir senmiddag, men det gör inget. Det är söndag och fortfarande helg och vi ska bara mysa när han kommer så inget annat spelar roll :)

Crush on candy crush

Publicerad 2013-01-18 22:33:38 i

Det blev ingen mathandling idag. Blev bjudna på middag hos svärisarna :) hälsade på Pontus moster Annelie som skaffat en till gullehund, Sally, såå sjukt söt!

Nu hänger vi i soffan och slötittar på rockstar på 5an och spelar candy crush. Roligt spel ju! Trodde verkligen inte att det skulle passa mig men jädrar i lådan det gjorde det!

Imorn har älskling min bowlingmatch så blir in att heja lite, inte för att han behöver det. Han spelar ju banan av alla ändå ;)

Nu blir det att slötitta vidare och hoppas någon skickar liv till mig på candy crush snart!! Haha :)

Upptagen torsdag!

Publicerad 2013-01-18 12:04:19 i

Igår var det fullt upp! Efter besöket hos Carola åkte jag med Sara och Jimmy för att hämta hennes eventuella nya bil! Men några snabba ärenden på stan och sen för att hämta bilen! Perfekt liten första bil, en silvrig golf :)

Och sen körde hon hem mig och ställde mig och lagade mat, tittade på Once upon a time och sedan åkte vi och tränade. Lite sent blev det men det blev gjort och vi var inte särskilt trötta när vi kom hem, så vi tittade lite på hem till midgård :) exakt vår humor!

Snart är Pontus hemma på lunch och vi ska gå igenom lite vad vi ska handla för mat ikväll. Och ska fixa iordning mig nu, ska med nya bilägarn in till stan om en stund :)

Finbesök

Publicerad 2013-01-17 11:10:23 i

Den här veckan gick ju fort som bara den! Igår fick jag besök av Sara hela dan. Går ju liksom inte att ha tråkigt med den tjejen! :) Sedan på kvällen skjutsade vi hem henne och därefter skulle jag och svärmor på afrodans! Jädrar i min låda va tungt det va! Men det är så fruktansvärt roligt. Kämpade benen och magen av mig!

Snart ska jag upp till Pontus faster och få lite kostråd och sällskapa lite, mys :)

Tisdag 15 januari

Publicerad 2013-01-15 13:28:11 i Allmänt

Igår gick jag och donade lite här hemma och kommer nog göra samma idag. Efter min vila. Har så ont i huvudet och känner mig ständigt trött. Inte roligt. I alla fall, blev träning igår det var armarna som fick kämpa igår. Pontus kusin var med igår efter att ha gjort illa knät så kunde han äntligen vara med igen :)
 
Kom på igår att jag måste komma på en outfit att ha på mig på Bandit Rock Awards! Lite panik! Men nu har jag ju lite mer än en månad att komma på den perfekta :) Fan va kul det ska bli! Längtar ihjäl mig!!
 
Ikväll kommer jag inte ihåg vad det blir på gymet, det är Pontus som har koll på det ;) Världens bästa Pontus.
 
Nu ska jag lägga mig en stund, kanske sätta på en film och bara vila, usch för huvudvärk!

Trött och lycklig!

Publicerad 2013-01-14 13:00:50 i

Det blev liksom inget mer än det som var planerat igår. Pontus städade ut julen medans jag sov, helt slut va jag. Sov även länge idag, hoppas jag inte håller på att bli sjuk!

I allafall så längtar jag ännu mer till Pontus födelsedag då vi fick biljetter till Bandit Rock Awards av mami!! Som födelsedagspresent till oss båda :) Slash, Crashdiet och Sabaton är klara än så länge och vi är överlyckliga! Vi har bokat ett finare rum på ett hotel och det är bara VI så det kommer bli helt jävla underbart. Perfekta dejten ;)

Känner mig fortfarande trött och sliten så ska nog lägga mig i sängen och titta på film, vila lite så man är pigg tills ikväll då vi ska köra ett hårt pass på gymet!

Godmorgon!

Publicerad 2013-01-13 10:14:34 i

Ligger i sängen med en sovande älskling bredvid mig, mysigt. Idag ska vi in till stan på lite ärenden och så ska vi hälsa på Pontus morfar!

Jag har tappat bort min ögonbrynsnoppare, jag vet att jag lagt den på något "bra" ställe, som man alltid till slut glömmer bort. Så blir tvungen att inhandla en ny. Hårfärg är ganska tvunget att handla idag med då utväxten inte är hanterbar längre!

Det är vad som är planerat idag, en soft söndag helt enkelt!

Lugn lördag

Publicerad 2013-01-12 17:25:27 i Allmänt

Nu sitter jag i soffan efter att ha duschat och diskat och fixat iordning mig lite, och väntar på Pontus. Blir en sväng till svärisarna ikväll då jag måste låna deras dator för jag måste ändra om mitt CV lite. Hoppas på lite förändringar nu. Kan inte ännu berätta vad jag ska göra då detta inte är något som verkställts än. Men jag håller mina tummar så hårt jag kan!
 
Nu kom älsklingen hem, blir till att laga godmat och mysa lite :)

Fredagsgym!

Publicerad 2013-01-11 22:44:16 i

Hemma efter ett gött träningspass såhär på fredagskvällen! Det var skönt att svettas lite men nu är det tänkt att jag och älskling ska mysa oss ner i soffan och titta på film.

Imorn ska Pontus på match så får se vad jag hittar på själv här hemma. Har varit ganska trött och sliten nu de senaste dagarna så kommer nog bara ta det lugnt.

Ha en fin fredagskväll!

Ny favorit?

Publicerad 2013-01-10 19:41:38 i

Och där stängde jag ner datorn! Jävlar i min låda var bra det är! Tävlar lätt mot favvoserien SoA. Ska nu kolla på once upon a time som har säsongstart yeey! :)

Sen kommer älskling hem efter åtta och senare ikväll ska vi träna! Bröst och ben står ju på schemat och pepp är jag allt!

Bästa torsdagen på länge!

American Horror Story

Publicerad 2013-01-10 13:43:15 i

Tyckte att det var dags att följa ännu en serie, american horror story blir det. Har haft väldigt höga förväntningar så ska bli kul att se.

Blir träning ikväll efter Pontus bowlingträning. Idag blir det bröst och ben, ska bli intressant och se vad den lilla träningsvärken som är kvar klarar av :) Måste bara säga att min fina pojkvän är den bästa på att peppa och är min klippa, han får mig alltid på glatt humör. Min fina älskling :)

Nä nu ska jag titta på första avsnittet. Hörs senare!

Fungerande internet!

Publicerad 2013-01-09 18:23:22 i Allmänt

Yeeey intenet funkar igen! Sitter och tittar på när Pontus lagar mat. Har gjort absolut nada idag förutom att vika tvätt. Skönt!
 
Min nya handläggare ringde idag, och hon verkade för en gångs skull engagerad i mina mål och hur jag vill ha min framtid. Ingen press heller som de lätt kan lägga på oss. Jag pratade ju tidigare om förändringar, detta ska bli en av dom! Alltså byta inriktning till det okända. Jag tror på ödet. Det kommer en tid för mig också.

Lugn onsdag

Publicerad 2013-01-09 10:43:54 i

Idag blir det ingen träning! Viktigt att kroppen får vila :) så tanken idag var att läsa någon bok och bara vara. Och vika tvätten såklart!

Just det, internet krånglar så det blir kanske inte mer inlägg idag. Vi får se :)

Nöjd!

Publicerad 2013-01-08 23:20:15 i

Faaaan vilken gött träningspass jag la av idag! Jag och Pontus körde på armar och mage idag. Förut när vi hade vår träningsperiod så körde jag nästan bara crosstrainern (helst hela passet) och kanske nån övning på nån maskin. Såklart man tappar motivation då! Men nu när jag och Pontus kan göra alla övningar tillsammans är det skitkul! En annan bra sak med detta att jag känner att min kropp får jobba ordentligt och att jag får någonting ut av det här. Skönt :) Fast en lite tråkigt sak med vårt gym, det är litet och folk här verkar ha hållit hårt på sina nyårslöften! Vi väljer att träna är det sista vi gör på dagen så det brukar vara runt nio, vi verkar inte vara ensamma om den tanken... Men! Det är billigt och vi kan göra de övningar i stort sätt när vi vill så det är ju bra!

Nu sitter vi i soffan och väntar på den sista maskinen med tvätt. Den är klar närsom, äntligen, jag längtar till sängen :)

Godnatt på er!

Räddad

Publicerad 2013-01-08 14:41:45 i Allmänt

Jag och min sambo kom överens om att vi skulle hjälpas åt med tvätten när han kommer hem från jobbet (TACK!) Och vi kom även överens om ett träningspass till ikväll, även fast vi hade tänkt att vila. Tänkte köra lite armar och mage idag.
 
Nu tänkte jag börja sortera tvätt och diska, inte så roligt med ack så nödvändigt.
 
Jag skriver förmodligen igen lite senare.

Träningsvärk

Publicerad 2013-01-08 10:59:01 i

Lite bättre i benen känns det allt, men träningsvärken är där. Annars vore det ju konstigt ;)

När jag värmer upp så brukar jag vilja köra crosstrainern men nästan allt var upptaget, förutom två cyklar. Som jag och min svärmor fick sätta oss vid. Sååååå tråkigt att cykla!!! Tur att det finns tv så man får annat att tänka på. Igår körde jag inget speciellt program utan gjorde lite vad jag kände för, blev dock mest bröst och ben.

Nu tänkte jag titta på någon film och bara söla. Tills fina sambon kommer hem på lunch :)

Första avklarad!

Publicerad 2013-01-07 22:24:12 i

Äntligen har man kommit igång! Kändes att kroppen inte tränat på ett tag, men jag kämpade. Avslutade med ben och kan knappt gå! Haha underbar känsla!! Nu ligger vi i soffan och varvar ner och ska titta på film. Imorgon ska jag tvätta kläder, avskyr att gå ner i den där källarn, speciellt ensam. Men det är väl bara bita ihop om man vill ha lite rena kläder :)

En bra start på veckan, hoppas den fortsätter på samma vis!

Början på något nytt

Publicerad 2013-01-07 11:21:04 i

Idag börjar mitt nya liv. Jag och sambon är så sjukt taggade! Åt min frukost (matersättning) i sängen imorse, ligger kvar än och tittar på film. Idag ska jag planera kvällens träning och leta fram träningsdagboken.

Taggad till tusen!

Söndagsmys

Publicerad 2013-01-06 18:49:38 i

Sambon bjöd på finmiddag så här på söndagskvällen, OCH han tar hand om disken. Jag blir bortskämd. Fin är han älsklingen :)

Idag har vi åkt runt lite på stan och tittat inredning och sånt till lägenheten. Vi fick in våra saker ganska snabbt möbler osv, men har inga tavlor eller mattor. Vi har tittat lite på matsalsbord och skrivbord också. Det är svårt att hitta det perfekta! Nä vi flyttade in hit i november så sket vi i sånt eftersom jul och nyår skulle komma så pengaprioriteringen blev ju lite annat. Men nu har vi iallafall börjat planera lite hur vill att det ska se ut här och så, så det är skönt!

För övrigt kan jag berätta att imorgon börjar hårdträning och kosten blir kontrollerad och nyttig! Ska bli skönt att komma igång ordentligt igen så man får energi och må bra! Skönt att vi är två som är lika peppade och vill detta lika mycket, så kommer inte bli något slarver här inte! Ingen alkohol heller för min del, och i så fall ska det vara vid speciella tillfällen. Som vid födelsedagar och högtider, men annars icke!

Nu tänkte jag gå ut och titta om pojken min vill ha hjälp med disken, finingen :)

Ändrade planer

Publicerad 2013-01-05 17:30:35 i

Blev så att vi tittade på hockeyn här hemma ist och håller på att laga mat. Gissa vad vi ska äta!

Oplanerad lördag

Publicerad 2013-01-05 12:18:40 i

Vi började vår lördag med mysfrukost i soffan och nu har vi diskat och städat lite här hemma.
Har planer att promenera upp till svärisarna och kolla på vm matchen. Det var allt som var planerat hittills. Vi får se hur denna dagen slutar! :)

Emelie

Ingen bowling

Publicerad 2013-01-03 20:22:11 i

Blev inget bowlande ikväll :( ligger dålig och nerbäddad i soffan och tittar på Horton. Förhoppningsvis så ger det med sig, skönt att det blir en lugn helg iallafall. Ska vila vidare nu och krya på mig.

Emelie

Pirrigt.

Publicerad 2013-01-03 15:50:00 i Allmänt

Ska aldeles snart hoppa in i duschen och göra mig iordning inför kvällen! Jag är lite pirrig måste jag medge.. Ska träffa Pontus barndomsvän och hans tjej, och systern och hennes pojkvän skulle också med om jag förstod det rätt.
Fattar inte riktigt varför jag blir nervös, men det kommer gå fin fint!
Har förresten kollat och inspirerats av lite nya recept nu, blir ju lätt insnöad på det man äter och tänker inte alltid på att prova på något nytt, allt bara rullar på i rutin. Men nu är det ju dags för att bryta gamla rutiner och påbörja nya! :)
Nej in i duschen vare ja!

Emelie

Nytt år och nya tag!

Publicerad 2013-01-02 16:48:17 i Allmänt

Jag ska ta mig tusan till att blogga igen, det är bra att få skriva av sig ibland. Och eftersom det var evigheter sedan mitt senaste inlägg orkar jag inte dra upp allt som hänt (inte så mycket) utan jag kommer kanske berätta någon gång i framtiden en sak i taget. Ska däremot berätta lite om det senaste, nyår! Vi var ett litet gäng på fem som lagade mat och myste tillsammans, jättetrevligt enligt mig, jag som just nu har en period där jag inte ser det roliga i alkohol och försöker supa mig full, utan jag älskar att sitta och sällskapsdricka goda drinkar eller ett gott vin! Skojade på nyår att jag blivit för gammal för att festa. Men klart att jag är sugen på att festa till det ordentligt ibland, men inte varje helg och speciellt inte nu då jag ska gå in på min intensiva träning igen.

Träningen ska bli otroligt skönt att komma igång med igen. Men nu har jag även bestämt mig för en förändring, jag måste ju göra någonting annorlunda med mitt för annars blir det ju ingen förändring. Jaja exakt vad det är det är ingenting jag kommer gå in på nu. För att vara ärlig har jag ingen aning själv vad jag ska göra annorlunda.

Just nu sitter jag i soffan och kollar på de tre muskitörerna, längtar efter min pojk! Och min mamma fyller år idag, så massa grattiskramar! Börjar känna mig lite halvkrasslig så kommer inte hända så mycket mer idag utom att laga mat och titta på film!

Emelie

Om

Min profilbild

Emelie

Messin with me is to piss in the wind.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela