emjans.blogg.se

The only thing thats make sense in this crazy world, is rock n' fucking roll.

Göteborg

Publicerad 2013-06-28 16:37:40 i Allmänt

Om lite mer än en timma så åker vi upp till kära götet! Kommer mysa med bästa göteborgarna och förhoppningsvis träffa sebban och se nya lyan! Nu ska jag packa det sista och göra mig iordning! Skönt med liten semester.

Hur bra?!

Publicerad 2013-06-26 17:35:37 i Allmänt

Alltså!!!! Har gått så fruktansvärt bra på jobbet nu de här dagarna. Känner mig trygg och att jag kan det mesta :)
sitter just nu i pontus bil och väntar på att han ska sluta på sitt jobb. Imorgon är det sista arbetsdagen för denna vecka och sedan är det långhelg! Fin fint :)

Känner dock att ryggen inte är van att stå rätt upp och ner hela dagarna, men det är absolut genomlidligt i detta jobb ju!! Tycker förresten det luktar så gott ute nu när det har regnat hela dagen, alla lukter liksom förstärks och jag får in sommarkänslor i hela kroppen! Underbart.

Nervös!

Publicerad 2013-06-25 10:34:54 i Allmänt

Jag är ruskigt nervös! Om ca en timme kommer min skjuts till kosta och nya sommarjobbet :) men jag vet att det kommer gå bra, jag behöver bara bekämpa min prestationsångest och inse att jag inte ska stressa upp mig och tro att andra tycker jag är dålig.

Tänkte äta något enkelt nu innan jag åker så jag inte dör av hunger under dagen!

Lite midsommar och lite jobb

Publicerad 2013-06-24 11:28:31 i Allmänt

Hänt sjukt mycket sen sist men jag skippar på att gå in på det och undviker skrivkramp!
Midsommar var ju nu senast och det firades med gänget ute på landet där vi bara var.. Badade i solnedgången och shottade mumsiga shottar. Alla sov över där och några stannade kvar men vi valde att åka hem och nästan avlida av bakfyllan! Usch va dåligt jag mådde, kommer definitivt dröja ett tag till innan jag går på det igen!

Nu har jag gått in i den första arbetsveckan med är ledig idag! Skönt :) har dock ångest över allt fixande med resor dit och hem, och bussarna går ju fruktansvärt dåligt! Jag kommer nog inte ha några problem med att vänta på vägen dit. Men hem kommer bli värre, ni vet när man bara vill åka hem? Men men måste tänka på min stackars stressmage och tro på att det kommer lösa sig!
Idag ska det tvättas var det bestämt, om inte den är upptagen (som vanligt).

Om

Min profilbild

Emelie

Messin with me is to piss in the wind.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela