emjans.blogg.se

The only thing thats make sense in this crazy world, is rock n' fucking roll.

Full påskhelg

Publicerad 2013-03-28 10:38:10 i

Den här veckan har varit jäkligt rolig! Har börjat i ett projekt för arbetssökande med coacher osv. Det är otroligt inspirerande och jag kommer definitivt förändras i mina tankegångar nästa gång jag söker jobb bl.a.

Idag är det sista dagen denna vecka och sedan vankas det långhelg! Påsken är ju här! :) fullt upp kan man säga! Imorgon börjar jag dagen med att köpa glasögon till mina närsynta ögon, sedan blir det stopp på bolaget och därefter hem på påskmiddag till svärisarna :) efter det ska vi in och parta till det hos konne och gänget!
Och på lördag ska jag och Pontus till Värnamo på bowlingtävling och på kvällen vankas det utgång med Linnea och Nordan.
Och tillslut på söndag ska vi på kalas hos Pontus kusin som fyllt 15 och fira henne!

Fullt upp kan man lugnt säga :) man får passa på att leva livet medan man är ung!

Söndag, favoritdagen!

Publicerad 2013-03-24 16:54:08 i

Sedan jag och Pontus flyttade till eget har söndag blivit min favoritdag. Hela dagen hänger vi i soffan, bakis eller inte, och myser och tittar på tv. Vi bäddar ner oss med täcke och kuddar och bara gosar. Nu sover han och jag ligger bredvid, pussar på hans kind då och då för han är så söt.
Men idag är det lite annorlunda söndag ändå, förväntansfullt och lite pirrigt inför morgondagen. Nu är jag redo, allt eller inget. Skönt att jag får hänga med bästa sara nu varje dag! :)

Ska även kolla min syn imorgon, verkar som jag har dålig syn ;) spännande ändå! Nu ska jag fortsätta att titta på tv och komma in i söndagsandan.

Ensamkväll

Publicerad 2013-03-23 20:33:10 i

Kom precis hem efter en härlig dag med extra familjen! Vi har tittat på Pontus bowlingmatch och sa hejdå eftersom det vankas klubbfest för min bowlingkille! Vidare med svärisarna och moster Annelie på stan och titta lite och handla mat. Mitt i detta träffar jag på mina fina vänner! Helt sjukt vad tiden måste ha gått och vi försökte hastigt catcha upp med varandra, men jag var tvungen att springa iväg. TUR nog så har vi bestämt dejt på lördag, massa vin (i allafall för min del ;) ) och snack! Och självklart massa pepp inför Sweden rock!!!! Längtar som ett as!

Läs hennes blogg och låt er inspireras!

http://herjourneytogetfit.blogspot.se/?m=1

Nu ska jag ta och bädda ner mig i soffan med film och ha en ensamstund.

Ha en fortsatt fin lördag!

Finhelg!

Publicerad 2013-03-16 11:05:12 i

Min lördag började perfekt! Gick upp med Pontus idag när hans klocka ringde, och la oss i soffan och myste lite i solstrålarna som sken in genom fönstret, innan han åkte iväg och jobbade. Sedan gjorde jag två mackor och åt lite vindruvor på det medan jag tittade på mulan! Nu har jag precis hoppat ur duschen och ska strax göra mig iordning för att sedan åka och titta på när Pontus tävlar. Sedan ska vi till svärisarna och grilla!!!! Hur underbart?!

Imorgon väntar också en bra dag, då vi ska till Öland och fiska hela dagen. Så himlans go helg! Nu ska jag göra mig iordning och invänta älskling :)

Ny vecka

Publicerad 2013-03-11 16:30:41 i

Hela förra veckan låg jag utslagen i feber och förkylning blev bättre till helgen iaf och det va ju skönt! Igår hade jag och sambon invägning, en grej vi kör på varje månad för att se resultat i vår träning. Minskat lite har jag gjort otroligt nog eftersom det har blivit lite för mycket gott och för lite motion i vardagen, plus sjukveckan. Så jag är nöjd med mina resultat! Nu är det dock älsklingens tur att vara sjuk stackarn! Men han ligger i och jobbar ändå ;)

Sitter just nu och väntar på att tvättstugan ska bli ledig, nackdelen att bo i ett hus med fyra lägenheter och ingen bokningslista! Ska ner och titta om det är ledigt nu tjing!

Finbesök!

Publicerad 2013-03-02 17:48:48 i

Igår kom min bästa moster och hennes fina familj hit myste lite med god mat och prat. Idag fixade älskling gofrukost på morgonen så det blev en fin start tills vi skulle åka till kosta och titta och handla lite, in till Växjö och äta lunch och sedan hade Pontus match, de vann! Och nu är vi hemma och ska snart börja laga mat och sen blir det såklart mys framför mello! :) snälla låt tiden gå lite långsammare, vill inte att det ska bli imorgon och de åker hem! Så därför ska jag lägga bort min telefon och bara umgås resten av kvällen :)

Om

Min profilbild

Emelie

Messin with me is to piss in the wind.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela